Tuo Yanagiba 203 mm

Damašek VG-10, 34 vrstev    |   Fortelný nůž nejen pro Šéfkuchaře
4875,–  CZK s DPH4029,– CZK bez DPHkód: TC0406
Na objednávku

Nechte se hýčkat dokonalým zpracováním série TUO Yanagiba. Ergonomie nože je promyšlena do sebemenších detailů. Čepel ve tvaru sashimi nože v délce 203 mm je z japonské 34 vrstvé damascénské oceli VG10 v tvrdosti 61 HRC. Střenka v mahagonové barvě na přechodu k ostří osazená měděným kroužkem. Úchop hexagonálního tvaru je zhotoven z ebenového dřeva a poskytuje tak přirozený komfort. Celkovým zpracováním předčí všechny vaše očekávání. Do svých rukou obdržíte umělecké dílo, se kterým snadno pokoříte hranice každodenních kulinářských úkolů. Každý nůž je pečlivě zabalen v luxusní dárkové kazetě černé barvy.

  • Značka: Tuo Yanagiba
  • Model: Yanagiba
  • Konstrukce: Kuchyňské
  • Barva: Hnědá, vč. spektra odstínu mahagonové až po měděný odstín
  • Design: Konzervativní a nadčasový
  • Feeling, textura střenky: Ergonomický tvar
  • Emoce, první dojem: Úžasný, padne do ruky jak ulitý!
  • Handling, jak padne do ruky: Fortelný nůž nejen pro Šéfkuchaře
  • Vychytávky jinde neuvedené:  Pozor svůdné charisma
  • Materiál střenky: Ebenové dřevo
  • Povrchová úprava čepele: Vysoce leštěná se saténovým vzhledem
  • Typ ostří: Pravostranné ostří, yanagiba nůž
  • Kód oceli: Damašek VG-10, 34 vrstev
  • Tvrdost oceli: 61+ HRC
  • Země původu materiálu: Japonsko
  • Přesazení polohy klipu: Ne
  • Nůž vhodný pro levý úchop: Ne
  • Otvor pro uchycení paracordu: Ne
  • Celková délka v mm: 335
  • Délka ostří v mm: 203
  • Tloušťka čepele v mm: 3
  • Tloušťka střenky v mm: 23
  • Hmotnost v g: 155
  • Najdi skvělý tip!:  Pro něj,  Profík
  • Typ balení: Dárkový box s mikro utěrkou
  • Režim prodeje: Limitovaná nabídka

Tuo Cutlery

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie