Vosteed Stallion ONE Chef's Knife 200 mm
VOSTEED není žádná "Rybička", ale důkladně promyšlený zavírací či kuchyňský nůž v každém detailu. VOSTEED je inovátorem zavíracích a kuchyňských nožů pro 21. století.



Dranžírovací nůž Vosteed STALLION ONE Chef 204 mm je bezvadnou startovací volbou pro rozmanitou přípravu ve vaší kuchyni. Krájení na kostičky, sekání nebo řezání; maso, ryby, ovoce nebo zeleninu, zvládnou vše přesně podle vašeho přání bez váhání. Krájecí výsledek krom příkladně navržené ergonomie střenky a čepele podtrhuje zcela jedinečné vyvážení nože díky fulltangové konstrukci. Jako celek fungují nože Vosteed STALLION ONE při práci v kuchyni zcela přirozeným dojmem a vy se tak v klidu můžete soustředit pouze na výsledek svého kuchařského umění.
| Kategorie: | Kuchyňské nože | 
|---|---|
| Barva: | Černá | 
| Jak padne do ruky: | Macek pro medvědí tlapu! | 
| Konstrukce: | Kuchyňské | 
| Najdi skvělý tip!: | Profík | 
| Autor designu: | YUE | 
| Balení: | Dárkové balení, Premium | 
| Délka ostří: | 204 mm | 
| Délka v otevřeném stavu: | 330 mm | 
| Design: | Konzervativní | 
| Emoce, první dojem: | Dokonalý, ten nikomu nepůjčíte | 
| Feeling, textura štrenky: | Výrazný 3D reliéf pro spolehlivý úchop | 
| Hmotnost: | 218 g | 
| Kód oceli: | Japanese DIN 1.4116 Steel | 
| Materiál střenky: | Kombinovaná - fulltang z oceli DIN 1.4116 a příložky z G10 | 
| Model: | Stallion | 
| Nůž vhodný pro levý úchop: | Ano | 
| Povrchová úprava čepele: | Leštěná ocel z jemně kartáčovaným povrchem Scotch brite | 
| Režim prodeje: | Fungl nové | 
| Tloušťka čepele: | 2 mm | 
| Tvrdost oceli: | 56 HRC | 
| Typ ostří: | Dranžírovací nůž Šéfkuchaře | 
| Vychytávky: | Pozor svůdné charisma | 
| Země původu materiálu: | Japonsko | 
| Délka v uzavřeném stavu: | 126 mm | 
 
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                    