Tři kmotři pro Prémiový eShop s noži

Tři kmotři pro Prémiový eShop s noži

Roman Cejnar, dobrák od kosti. A to doslova. Nejúspěšnější přeživší instruktor ve skoku padákem. Roman je skvělý parťák do nepohody. Když se dostanete do úzkých a nevíte si rady kdo by vám pomohl tak mu klidně zavolejte i o půlnoci :-) Upřímě ruku na srdce kolik takových opravdových parťáků vás obklopuje? Myslím, že by jste sotva využili prsty na jedné ruce. K tomu není třeba dodat nic víc. Roman nyní prožívá romantické období svého života. Již brzy se stane otcem. Držíme mu palce ať ho v životě provází štěstí, láska a hlavně pevné zdraví. Romanův Kizer parťák je: předsériový Kyre Vanguard v černé barvě s čepelí z oceli S35VN.


Pavel Zuber, moderní filozof a chodící encyklopedie. Bratranec, který je tak trochu opak mě :-) Sečtělý a dokonale dějin lidstva znalý. Jeho celoživotním koníčkem je preparace lebek a koster z říše ryb. V celosvětovém měřítku patří v této oblasti mezi nejzkušenější. Jeho sbírku mu čas od času pomůže rozšířit mediálně známý rybář Jakub Vágner, tedy pokud jej nezastaví zákona uvědomělí celníci na letišti v Ruzyni. S Pavlem je radostí pracovat na nekonvečních projektech, do kterých vnese ducha nadhledu. Koneckonců Pavel je a bude autorem několika mysteriózních příběhů, které jsou poznamenány osudovými noži v dějinách lidstva. Pavlův Kizer parťák je: Roach titan, u kterého oceňuje výraznou choil linii.


Tomáš Kalina, skromný, pokorný a velkorysý. Přesně tak se může prezentovat nejodvážnější kuchařský DJ na české scéně. Jeho profesí a koníčkem zárověň je vaření. Neodmyslitelně patří k jeho životnímu stylu. Mezi jeho velkolepé kuchařské díla patří zásluha a přínos pro gastronomickou scénu, kterou obohatil a zasvětil do tajů nejen asijské kuchyně v restauraci N00dles hotelu Yasmin. Od podzimu 2014 se zapíše do kulinářské historie pořádáním velkolepé michelinské show s názvem Culinary Symposium. S upřímnou slzou radosti tleskáme a hlásáme do světa BRAVO MAESTRO! Bude nám potěšením rozvíjet tuto skvělou, tvůrčí a přátelskou spolupráci. :-) Tomášovým parťákem jsou Prémiové kuchařské TuoBiTuo s přívlastkem Fortelné nejen pro Šéfkuchaře.